PARKETVLOER SCHUREN

Een houten vloer dient na ongeveer tien tot twaalf jaar te worden geschuurd. Na enkele jaren intensief gebruik zullen er slijtage plekken ontstaan. Dit komt vaak voor op looppaden, bij de ingang van de ruimte en bij stoelen.

Het schuren en behandelen van uw parketvloer is een vak op zich. Zonder de juiste materialen en kennis is dit daarom een taak voor de vakman.Met veel kennis en ervaringen heeft DESMAAKVAN zich al meerdere jaren gespecialiseerd met het schuren en behandelen van houten vloeren. DESMAAKVAN werkt met gespecialiseerde machines die voor deze werkzaamheden gebruikelijk zijn. Hiervoor gebruikt DESMAAKVAN schuurmachines die stofarm schuren.

 

Uw vloer wordt driemaal geschuurd, daarbij wordt er iedere keer gebruik gemaakt van een kleinere korrel schuurpapier. Om de vloer geheel glad te krijgen zal de vloer nog éénmaal worden gepolijst. Indien de vloerdelen een v-groef bevatten zal ook deze worden gefreesd voor optimaal resultaat.Na het schuren dient er een beschermlaag te worden aangebracht. Betrekking tot het soort hout zijn de volgende behandelingen mogelijk: 2 componenten olie hardwax of  lak, Afhankelijk van de behandeling kunt u al naar 12 tot 24 uur uw vloer betreden en de ruimte inrichten.

OLIE HARDWAX

Schuren polijsten en behandeling met olie hardwax.

Prijs per m2

Vanaf € 20,50 m2

Bona Mega LAK

Schuren polijsten en behandeling 3 lagen lak

Prijs per m2

Vanaf € 26,50 m2

V-Groeven frezen

€ 3,50 m2

frezen of schuren van de V naden

Prijs per m2

 Desmaakvan B.V          Baronieweg 5   5321 JV    Hedel