Parketvloer Den Bosch

De mooiste parketvloeren van Den Bosch en omstreken

 

U wilt uw huis eens verwennen met een echt mooie vloer? Voor een parketvloer in Den Bosch, maar ook voor een parketvloer in Zaltbommel of een parketvloer in Kerkdriel neemt u contact op met De smaak van. Ons bedrijf heeft ervaren parketteurs in dienst die graag voor u met uw vloer aan de slag gaan. Onze winkel is gelegen in het pittoreske Velddriel, waar we een groot assortiment vloeren voor u klaar hebben liggen. Maak hier uw keuze uit de vele verschillende vloeren die we in ons aanbod hebben. Deze vloer kunt u dan door onze ervaren medewerkers laten leggen in uw huis. Zo krijgt u de mooiste parketvloer in Velddriel, of de mooiste parketvloer in Rosmalen.

 

Een nieuwe parketvloer in Den Bosch?

Het is niet eenvoudig om de perfecte vloer te vinden. Iedereen heeft zo zijn eigen smaak, het is dan ook belangrijk dat u ervoor kiest om die vloer te nemen waar u het meest gelukkig van wordt. Het aanbod bij De smaak van is indrukwekkend. Wij hebben ons de grootste moeite betracht om ervoor te zorgen dat wij een zo veelzijdig mogelijk assortiment voor u klaar hebben staan. Het is belangrijk om de juiste keuze te maken als het op vloeren aankomt, want een nieuwe vloer is niet iets wat u zo maar even weer vervangt. We staan u dan ook graag terzijde met advies over de juiste vloer voor uw huis.

 

De mooiste vloeren voor uw huis

U bent op zoek naar een nieuwe parketvloer in Zaltbommel? Of op zoek naar een nieuwe parketvloer in Kerkdriel? Dan raden we u aan om eens bij ons binnen te lopen. Niet alleen hebben we een prachtig aanbod aan parketvloeren, we kunnen deze ook professioneel voor u laten leggen. Zo ziet uw nieuwe parketvloer in Velddriel of uw nieuwe parketvloer in Rosmalen er straks helemaal perfect uit! Heeft u vragen? Neem dan gewoon even contact met ons op, of loop een keer binnen in onze winkel!

DE SMAAK VAN

De smaak van  B.V

Baronieweg 5

5321 VJ  Hedel

Get In Touch

 Desmaakvan B.V          Baronieweg 5   5321 JV    Hedel