Lamelparket Den Bosch

 
Aan de slag met lamelparket

 

U wilt een vloer van lamelparket in Den Bosch laten leggen? Of u wilt zelf aan de slag met het leggen van een vloer van lamelparket in Zaltbommel? Kom dan eens langs bij De smaak van. Wij hebben de mooiste lamelvloeren voor u bij elkaar gezocht en geven u graag advies hierover. Wilt u de vloer zelf leggen? Of laat u dit liever over aan onze ervaren parketteurs? Dit is allemaal geen enkel probleem bij De smaak van. Wij bieden het mooiste lamelparket voor Kerkdriel en ook voor het mooiste lamelparket van Velddriel moet u bij ons zijn. Lamelparket is momenteel de meest populaire vorm van parketvloer, vandaar ook dat wij een ruim assortiment van deze vloeren voor u bij elkaar hebben gezocht.

 

Lamelparket voor Rosmalen

Wat is lamelparket eigenlijk precies? Een vloer van lamelparket bestaat uit planken die zijn opgebouwd uit verschillende lagen. We hebben het dan over een bovenlaag, die ook wel toplaag wordt genoemd, en een onderlaag. De toplaag bestaat over het algemeen uit hardhout, de onderlaag in de regel uit multiplex. Bij voorkeur wordt hier dan gekozen voor beukenhout of ook hardhout. Het voordeel van een dergelijke vloer is het feit dat er weinig werking is. Dit komt door de samenstelling uit verschillende lagen. De vloer is om deze reden perfect geschikt om zwevend te leggen. Wilt u ook dat gebruiksvriendelijke lamelparket voor Den Bosch? Of wilt u een vloer van lamelparket voor Zaltbommel? Kom dan gewoon eens een kijkje nemen bij De smaak van.

 

Lamelparket voor Kerkdriel

Bij De smaak van vindt u mensen met een echte passie voor uw interieur. Wij hebben ervaren medewerkers die samen met u bekijken welke vloer het beste bij uw interieur past, maar bij ons werken ook ervaren parketteurs die deze vloer dan voor u op maat leggen. Dat lamelparket voor Velddriel, maar ook dat lamelparket voor Rosmalen, vindt u zonder enige twijfel in ons ruime assortiment! U bent ook bij ons aan het juiste adres voor advies en antwoord op al uw interieur gerelateerde vragen.

 Desmaakvan B.V          Baronieweg 5   5321 JV    Hedel