Duo plankenvloer Den Bosch

Een duo plankenvloer voor uw huis

 

U wilt een nieuwe houtvloer laten aanleggen in huis? We raden u aan om eens te overwegen een duo plankenvloer in Den Bosch aan te laten leggen. Een duo plankenvloer is een soort vloer waarbij de planken uit twee verschillende soorten hout bestaan. De bovenste plank bestaat uit het soort hout waarvan u wilt dat deze te zien is in uw huis. De onderste plank is hier aan vastgeplakt. Dit is een vloer van een andere soort hout, die minder werkt. Daar komt bij dat een vloer van duo planken in de regel minder dik is dan een massief houten vloer, waardoor de vloer beter te leggen is op een vloer met vloerverwarming. De vloer is dan sneller en beter warm te krijgen. Een duo plankenvloer in Zaltbommel is ook nog eens zwevend te leggen, zodat het eenvoudiger is om deze vloer zelf te leggen. De duo plankenvloer in Kerkdriel toch liever door een professionele parketteur laten leggen? Neem dan contact op met De smaak van.

 

Een duo plankenvloer in Velddriel

Voor de mooiste duo plankenvloer van Rosmalen loopt u gewoon even binnen bij De smaak van. In onze showroom vindt u een groot aantal opties voor die duo plankenvloer in Den Bosch waar u al zo lang naar uitkijkt. U wilt toch ook een mooie vloer in uw huis die er perfect uitziet, strak is gelegd en waar u lang van kunt genieten? Onze medewerkers bekijken graag samen met u wat voor uw huis de beste optie is. Welke soort planken doen we bij elkaar? Legt u de vloer zelf of laat u het doen door een van onze experts? We helpen u graag met het maken van de keuzes en laten u graag in levende lijve zien welke opties u bij ons allemaal heeft.

 

Een duo plankenvloer in Zaltbommel

Voor die mooie duo plankenvloer in Kerkdriel, die prachtige duo plankenvloer in Velddriel of die perfecte duo plankenvloer in Rosmalen neemt u gewoon even contact op met De smaak van. Wij hebben een passie voor uw interieur en helpen u graag de juiste elementen bij elkaar te zoeken.

 Desmaakvan B.V          Baronieweg 5   5321 JV    Hedel